• Header 1 Prikkels bijten niet bestel het boek
  • Header 2 Prikkels bijten niet HSP HSS Hoogsensitiviteit Atticus Poetry
  • Header 3 Prikkels bijten niet HSP HSS Hoogsensitiviteit recensie

Boeklancering

Op donderdag 28 november komt het boek uit en dat is een feestje waard. Wil jij als eerste het boek in handen krijgen en bij de lancering aanwezig zijn? Dat kan.

We organiseren een live event in Amersfoort waar het boek wordt gepresenteerd door Saskia Klaaysen. Ook is het mogelijk live met haar te spreken en je nieuwe boek te laten signeren en een persoonlijke noot van Saskia in je boek te laten schrijven.

De belangrijkste missie van Saskia is dat de kennis over hoogsensitiviteit en hoogsensitieve HSS toeneemt. Daarom heeft dit een belangrijke plaats tijdens de boeklancering en kun je twee presentaties volgen over dit onderwerp.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor geinteresseerden, dus als je erbij wilt zijn, wacht niet te lang om jouw plaats en boek te reserveren.

Programma Boeklancering 28 november

15.30 uur   Inloop met koffie en thee
16.00 uur   Wat is hoogsensitiviteit?  Esther Bergsma, expert hoogsensitiviteit en auteur van het boek "Het hoogsensitieve Brein"
16.30 uur   Mijn ervaring als hoogsensitieve HSS. Femke Hille, senior forensisch onderzoeker en agile coach 
16.45 uur   Hoogsensitieve HSS en lancering "Prikkels bijten niet!" Saskia Klaaysen, expert hoogsensitieve HSS en auteur
17.30 uur   Borrel met een hapje en een drankje en signeren boeken in het cafe van de Observant
18.30 uur   Afsluiting

De sprekers

  • Esther Bergsma

  • Femke Hille

  • Saskia Klaaysen

Ticket?

HELAAS! Alle 130 tickets zijn uitverkocht. Tot een volgende keer!

Waar?

Locatie:

Stadscafe de Observant, te Amersfoort

De rijke historie van het pand van De Observant voert terug tot het einde van de 15e eeuw, waarin op deze plek een Franciscaner klooster werd gebouwd. Na de Reformatie in de 16e eeuw werden de verschillende panden regelmatig verbouwd en kregen deze andere functies, zoals een glasblazerij. In de 19e eeuw heeft het complex dienst gedaan als artillerie- en genieschool, als ‘Werkhuis ter wering van de bedelarij’ en als kazerne. In plaats van gesloopt te worden in de jaren ’70 van de vorige eeuw, werden de gebouwen gerestaureerd in de jaren ’80. Pas aan het begin van deze eeuw kreeg De Observant zijn huidige staat en functie.

Adres:

Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
www.deobservant.nl 

Bereikbaarheid en parkeren

Het stadscafe de Observant ligt aan de rand van het centrum van Amersfoort en staat op hetzelfde plein als het Stadhuis. De locatie is perfect bereikbaar per openbaar vervoer. Het is 10 minuten lopen van station Amersfoort. De locatie is ook goed te berieken per auto. Parkeergarage Stadhuisplein ligt op 50 meter en parkeergarage St. Jorisplein op 150 meter.

Routebeschrijving in pdf

 


De locatie

  • De Observant

  • De zaal

  • Stadscafe