• Header 1 Prikkels bijten niet bestel het boek
  • Header 2 Prikkels bijten niet HSP HSS Hoogsensitiviteit Atticus Poetry
  • Header 3 Prikkels bijten niet HSP HSS Hoogsensitiviteit recensie

Boeklancering

Op donderdag 28 november 2019 kwam het boek uit en dat was een feestje waard.  

We organiseerden een live event in Amersfoort waar het boek werd gepresenteerd door Saskia Klaaysen. Ook was het mogelijk live met haar te spreken en het nieuwe boek te laten signeren en een persoonlijke noot van Saskia in het boek te laten schrijven.

Hieronder zie je de lezingen tijdens de boeklancering van Saskia Klaaysen, Femke Hille en later volgt nog de lezing van Esther Bergsma.

Programma Boeklancering 28 november

15.30 uur   Inloop met koffie en thee
16.00 uur   Wat is hoogsensitiviteit?  Esther Bergsma, expert hoogsensitiviteit en auteur van het boek "Het hoogsensitieve Brein"
16.30 uur   Mijn ervaring als hoogsensitieve HSS. Femke Hille, senior forensisch onderzoeker en agile coach 
16.45 uur   Hoogsensitieve HSS en lancering "Prikkels bijten niet!" Saskia Klaaysen, expert hoogsensitieve HSS en auteur
17.30 uur   Borrel met een hapje en een drankje en signeren boeken in het cafe van de Observant
18.30 uur   Afsluiting

De sprekers

  • Esther Bergsma

  • Femke Hille

  • Saskia Klaaysen

Wil je de lezingen terug kijken?

Bekijk de lezing Saskia Klaaysen

Bekijk de lezing van Femke Hille over haar loopbaan als forensisch onderzoeker

Waar?

Locatie:

Stadscafe de Observant, te Amersfoort

De rijke historie van het pand van De Observant voert terug tot het einde van de 15e eeuw, waarin op deze plek een Franciscaner klooster werd gebouwd. Na de Reformatie in de 16e eeuw werden de verschillende panden regelmatig verbouwd en kregen deze andere functies, zoals een glasblazerij. In de 19e eeuw heeft het complex dienst gedaan als artillerie- en genieschool, als ‘Werkhuis ter wering van de bedelarij’ en als kazerne. In plaats van gesloopt te worden in de jaren ’70 van de vorige eeuw, werden de gebouwen gerestaureerd in de jaren ’80. Pas aan het begin van deze eeuw kreeg De Observant zijn huidige staat en functie.

Adres:

Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
www.deobservant.nl 

Bereikbaarheid en parkeren

Het stadscafe de Observant ligt aan de rand van het centrum van Amersfoort en staat op hetzelfde plein als het Stadhuis. De locatie is perfect bereikbaar per openbaar vervoer. Het is 10 minuten lopen van station Amersfoort. De locatie is ook goed te berieken per auto. Parkeergarage Stadhuisplein ligt op 50 meter en parkeergarage St. Jorisplein op 150 meter.

Routebeschrijving in pdf

 


De locatie

  • De Observant

  • De zaal

  • Stadscafe