Saskia Klaaysen HSP Professional van het Jaar 2019?

Dolblij was ik afgelopen vrijdag toen ik ontdekte dat ik voor de tweede keer genomineerd ben als HSP Professional van het Jaar 2019. Deze verkiezing wordt georganiseerd door het jaarlijkse landelijke HSP congres. Dit keer ben ik genomineerd in de categorie hoogsensitiviteit en werk. En WAUW wat een prachtige collega’s staan er in hetzelfde lijstje. Ik word er nog steeds stil van dat ik naast deze kanjers mag staan. Ben jij blij met mijn online of live coaching en trainingen? Mijn masterclasses over onderprikkeling, HSS of rejection sensitivity. Heb jij het onderzoek naar HSP/HSS en onderprikkeling en de resultaten gewaardeerd? Ben je ook blij dat mijn boek “Prikkels bijten niet” verschijnt? Speciaal voor de hoogsensitieve personen die floreren bij diversiteit en variatie? Dan zou ik het super vinden als je jouw stem aan mij gunt. En aan de andere kant gun ik jouw stem ook aan mijn collega’s. Even goede vrienden¬†;-). De link vind je hier. Als je stemt kun je zelfs een kaartje winnen voor het HSP congres op 29 november 2019. Alvast super bedankt voor je stem.